Skip to content
Bardak Çorba Dağıtımı, Ankara da Düğün, Nişan, Cenaze, Mevlit, Açılışlar, Toplantılar, özel günler, mezuniyet törenleri, hayır işleri için Bardak Çorba Dağıtımı ve ayrıca Ankara ve tüm çevre ilçelerinde yapılacak Tüm Organizasyonlarda ihtiyaç duyacağınız Toplu Çorba ihtiyacınızı ve Bardak Çorba Dağıtımı uygun fiyata vermekteyiz.
Ankara da Toplu Çorba ve Bardakta çorba Siparişi için güvenilir, lezzetli, Toplu Çorba siparişi verebileceğiniz. Ankara’nın neresinde olursanız olun lezzetli ve kaliteli Çorba Siparişi hizmeti veren işletmemiz size bu hizmeti verecektir. 16 yıldır Ankara da Lezzetli Çorbalar yapan işletmemiz Çorbaları Talepleriniz doğrultusunda Mercimek çorba, Ezogelin çorba, Yayla çorba, Şehriye çorba Tavuk çorba ve Tüm Çorba çeşitlerini Bardakta servis ile istediğiniz mekanlarda dağıtımı yapmaktadır Talebiniz doğrultusunda Toplu Çorba hizmetlerimiz, Belirttiğiniz mekanlarda Bardakta Çorba dağıtımı hizmeti vermektedir. En kaliteli yerli ürünler kullanarak Çorbalar hazırlanmaktadır.
Çorba Çeşitlerimiz.
1. Mercimek Çorba
2. Ezogelin Çorba
3. Tavuklu Çorba
4. Domates Çorba
5. Şehriye Çorba
6. Sebzeli Çorba
8. Ayran Çorba
9. Yayla Çorba
Ankara da Sipariş ettiğiniz 100 kişilik Çorba, 200 kişilik Çorba, 300 kişilik Çorba, 500 kişilik Çorba, 750 kişilik Çorba, 1000 kişilik Çorba Uzman aşçılarımız tarafından özen ile hazırlanır. İstediğiniz yere istediğiniz saatte sıcak olarak büyük tencereler ile ulaştırılır. ve dağıtım işlemleri ücretsiz yapılır.
Çorbanın Dağıtımı:
Toplu Çorba Siparişi yaptığınızda, çorbalar tencerelerde sıcak olarak ambalajlanmaktadır. Belirttiğiniz gün ve saatte adresinize teslim edilmektedir. çorbalar sıcak olarak adresinize getirildiğinden ayrıca ısıtma ihtiyacı olmayacaktır. Çorbanın dağıtılmasında işletmemiz personeli size yardımcı olacaktır. Yemek dağıtımından sonra kalan çorba, size teslim edilecektir. çorba dağıtımında ihtiyaç duyulan tüm malzemeler işletmemiz tarafından getirilecektir.
Çorba ile birlikte, Ambalajlı ekmek ( Rol Ekmek) Kağıt Bardak, şeffaf kaşık, çöp poşeti ve peçete ücretsiz verilecektir.
Çorba siparişi için günün her saati ( 7 / 24 ) bizi arayabilir, yemek Siparişi verebilir ve menü ve fiyatları konusunda bilgi sorabilirsiniz.
İletişim.:
0533 427 69 03 ( 7/24 Günün Her Saati )
0312 278 15 35
www.doyumyemek.com
İstasyon Mah. 2349 Sok. No: 10 Etimesgut ANKARA